Mr Bennet


Hejhej!



Saker som betyder någonting för sparar jag. Ifall jag inte hade tagit med den här lappen ifrån gårdagen så hade jag ångrat mig i resten av livet. Vilken tur att den står här på mitt skrivbord nu. Egentligen så borde det inte vara mer än en meningslös papperslapp, men den får mig att le. Hela tiden. Så fort jag läser vad som står där. Så ifall jag har en dålig dag så kan jag bara läsa den där lappen för att le lite. Visst är det vackert? Det står nedskrivet en TANKE där, en TANKE som är riktad åt MIG. Någon halvfrämmande människa sitter och TÄNKER på mig och gör sig besväret att skriva en liten kommentar. Det här är min återgällning. För det visar att jag inte bara glömde bort den här fina tanken riktad åt mig. Den ska få en evig (det finns ingen evighet) plats på min bokhylla och jag kommer alltid att ha den som ett minne ifrån balen i andra året på gymnasiet.

Jag har en bra metafor för det här dessutom. Du som skrev den här lappen, du lämnade fotspår i mina tankar. Men när jag gick längs stranden (vid mina tankars hav) så sköljdes dessa fotspår bort ur sanden. Poff. Borta. Vilket innebär att den här personen har ett enormt övertag på mig. Hahahha. Jag klarar inte av sådant här hemlighetsmakeri en längre tid.

ÅH just det! Svaret på frågan. Ja, jag visste vem du menade, även om jag inte kom ihåg vad han hette. Var tvungen att googla när jag kom hem. Men jag såg faktiskt säsong ett av den serien! Sedan tröttnade jag tyvärr... Men ingen större förlust!

(det är storm och vad för skönhet ser du i det? vinden rasar och vågorna sliter sönder allt det vackra. det finns ingen skönhet i stormen.)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0